Jij komt toch ook?    Klik hier voor de online versie
Uitnodiging
Welzorg Fiets Testdag 11 mei a.s.
Fietsen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms heb je net wat extra balans of ondersteuning nodig. Dan is een aangepaste fiets een uitkomst.
 
Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Tijdens de Welzorg Fiets Testdag kun je diverse aangepaste fietsen uitproberen. Als exclusief dealer van Van Raam kunnen we je uitstekend adviseren over hun assortiment. En omdat we alle verschillende soorten fietsen in onze showroom hebben staan, kun je ze allemaal uitproberen. We hebben zowel nieuwe Van Raam fietsen als tweedehands fietsen, voor jong en oud, dus volop keuze. Een specialist staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. En natuurlijk staat de koffie klaar. Kom dus naar de Welzorg Fiets Testdag!
 
 Datum : 11 mei 2019 
 Tijd : van 10.00 - 15.00 uur
 Waar : Veldzigt 48a, De Meern (bij Utrecht)


Wil je zeker weten dat je goed advies krijgt en alle tijd hebt voor een proefrit? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

De eerste 20 aanmeldingen ontvangen een mooi fietsboek cadeau!

Bent u op 11 mei verhinderd? Wij maken graag een afspraak met u op een moment dat het u uitkomt. Mail naar webshop@welzorg.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Team Welzorg webshop,
E-mail: webshop@welzorg.nl
Telefoon: 088-0016 766
Aanmelden Welzorg Fiets Testdag
Aanmelden | Afmelden | Doorsturen | Persoonsgegevens